Fotvård & Massage

Fotvård och Hälsa i Huskvarna

Den medicinska fotvården är en väldigt hygiensk och individanpassad behandling för medicinska behov, så som liktornar, förhårdnader, nagelsvamp, hälsprickor med mera.

Medicinsk Fotvård

Fullständig genomgång av fotens alla behov.

Behandlingen börjar med en professionell bedömning av dina fötter och eventuella fotproblem. Du får tips och råd gällande fortsatt behandling. Fötterna mjukas upp i ett skönt avkopplande fotbad. Naglarna slipas, klipps och rensas. Eventuell förhårdnad, liktorn, hälspricka åtgärdas. Diverse behandlingar kan inledas; bland annat vårt, nagelsvamp eller nageltrångsbehandling. ”Ha inte ont i fötterna i onödan” Fotmassage för välmående. Behåll den lätta och sköna känslan hela dagen”.


Fotvård, Delbehandling

Fokuserar på ett specifikt behov för dina fötter.

Om du har ett enstaka medicinskt besvär som behöver ses över vecko- och eller månadsvis. Kan till exempel vara nagelklippning, nageltrång, vårta, hälspricka, fot/nagelsvamp. Då du inte önskar en hel fotvårdsbehandling.


Nageltrångsbehandling

Motverkar smärtfritt problem med nageltrång med Onyfix.

En korrigering kan hjälpa att motverka återkommande nageltrång eller vid nedväxta naglar. Onyfixen hjälper dig att få nageln att växa ut på ett bättre sätt och minska dina besvär. Kan behöva upprepas. Behandlingen är helt smärtfri.


Medicinsk Fotvård Plus

Extra tid för fullständig genomgång av hela fotens olika behov.

Innefattar samma sak som medicinsk fotvård men tiden är utökad till 70 minuter. Denna tjänst bokas om det finns större behov då du har flera besvär som behöver åtgärdas. Till exempel flera förhårdnader, fler än 3 liktornar och eller många vårtor. Ta gärna med rena strumpor.


Friskvårdsbehandling

En förebyggande fotvårdsbehandling, där du kan använda din friskvårdspeng.

Du startar med att sitta i ett varmt och skönt fotbad. Därefter nagelklippning, borttagning av eventuell enstaka fotvårta/liktorn/förhårdnad. Samtal kring förebyggande egenvård samt om behov av eventuella avlastningar för dina fötter. Avslutar med en avkopplande, kortare fotmassage. Ta gärna med dig rena strumpor.


Fotmassage

Här har du möjlighet att ge dina fötter lite kärlek.

Behandlingen inleds med ett varmt väldoftande fotbad. Därefter en lång och avkopplande massage som sprider sig genom hela kroppen. Ta gärna med dig rena strumpor.


Underbensmassage

En skön stund med härlig underbensmassage.

För att varva ner, få igång blodcirkulationen eller kanske bara få spända muskler att slappna av.