Om Ulrika Berlstedt, fotterapeut

Fotvård och Hälsa i Huskvarna

Här kan du lära känna mig lite bättre.

Efter många år som både sjuksköterska och distriktsköterska, med mycket fokus på bland annat hälsa och smärtproblematik, utkristalliserades en fantastisk möjlighet för mig att kunna kombinera flera delar i min profession. I rollen som medicinsk fotvårdsterapeut kan jag skräddarsy din behandling och bemöta dig där just du är. Med min gedigna erfarenhet och kompetens har jag under åren haft förmånen att lära känna såväl gamla som unga, friska som sjuka och utgår därför alltid utifrån individen då livet skänker oss så olika förutsättningar.

Jag har två specialiteter, fotvård och laser; två behandlingar som går hand i hand med varandra och som ser till att din kropp håller sig i form och i balans.
Både medicinska och etiska riktlinjer efterföljs. Jag är medlem i Sveriges fotterapeuter.
Utöver särskilda studier i medicinsk fotvård är jag utbildad distriktssköterska, jag har alltså en lång erfarenhet av hälsa och vad som krävs för att se om den på bästa vis.
Vårt välbefinnande börjar med ett par sköna fötter och meningen är att du ska känna välbehag efter ett besök hos mig; fotmässigt som själsligt.

Expressen Hälsa 2020-03-01, Så lätt kan DU bli kvitt dina onda hälsprickor