Laserbehandlingar

Fotvård och Hälsa i Huskvarna

Lunula laser är effektiv mot nagelsvamp. Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt om nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation.

Laserbehandlingen verkar väl på svullnader, inflammationer, smärta och påskyndar läkningen. Den har även en antibakteriell funktion på till exempelvis nagelsvamp.

Jag erbjuder både laserbehandling på min mottagning och för hemmabruk.

Laserterapi är idag en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Den skyndar på cellernas och kroppens självläkning och dokumentationen på effekten i den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande.

Behandlingsindikationer är sår, smärta, akuta och kroniska skador, inflammationer, reumatiska sjukdomar, artros, hyperton muskel, vårtor och nagelsvamp.

Power Laser

Power Laser PRO är en medicinsk laser med vilken man arbetar med infrarött laserljus (koherent, monokromt) för att reducera smärta och inflammation, samt främja läkning.

”Power Laser PRO” erbjuder en helt smärtfri behandling, den ger inga biverkningar, går snabbt och är effektiv. Och den uppvisar goda behandlingsresultat!

Första behandlingen inleds med en konsultation, 20 minuter och inkluderas i priset. Se mer info nedan.

Lunula Laser

Lunula Laser är den allra senaste behandlingstekniken mot nagelsvamp. Det specifika med denna laser är att den även behandlar infektioner i naglar samt i huden.

Själva metoden går ut på att den ökar blodcirkulationen. Den ger dessutom smärtlindring i artrostår, lindrar eksem samt psoriasis.

Behandlingsintervallen som rekommenderas är 1-2 veckor, á 2-8 behandlingar. Efter det går det att använda Lunula regelbundet i förebyggande syfte.

Fördelarna med Lunula laser är många: det är en beröringsfri och smärtfri behandling, det går snabbt, är effektivt och är även fullt användbar på behandling av händer.

Uthyrningslaser

Utifrån dina individuella förutsättningar erbjuder jag dig att hyra utrustning till förmånligt pris. Detta ger dig ett betydligt snabbare resultat.

Smidigt att hyra per dygn eller vecka.

Ring +46 70-354 45 57‬ eller boka via mail.

Exempel på behandlingar som utförts är:

  • akut/kronisk smärta och värk
  • artros
  • vårtor
  • nageltrång
  • stukade senskador
  • golf- och tennisarmbåge
  • löparknä
    + en mängd andra tillstånd och symtom

Tack vare innovativ teknik är behandlingen ofarlig, man kan alltså inte överbehandla ett område. Den kan till och med användas utan skyddsglasögon på grund av en patenterad lins som gör den utmärkt för hemmabruk. Den är CE-certifierad.

Laserterapins forskningsresultat är väl dokumenterade sedan många årtionden. Laserljuset har förmåga att tränga ner under våra hudlager, den påverkar cellens mitokondrie vilket ökar cellens energi som i sin tur påskyndar tillfrisknandet.


Bokning av laserbehandlingar

Laserbehandling

Professionell laserbehandling som är effektiv mot nagelsvamp.

Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt om nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation.
Laserbehandling mot nagelsvamp på båda fötterna. Ta gärna med dig rena strumpor tvättade i 90 grader alternativt i safewash.

Power Laser PRO är en medicinsk laser med vilken man arbetar med infrarött laserljus (koherent, monokromt) för att reducera smärta och inflammation, samt främja läkning.


Nedslipning inklusive laserbehandling

Professionell laserbehandling som är effektiv mot nagelsvamp.

Behandlingen inleds med att slipa bort så mycket nagelsvamp som möjligt innan foten sätts i lasern.
Lunula laser är effektiv mot nagelsvamp. Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt om nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation.