Medicinsk Fotvård

50 min, 600 kr.
Behandlingen utgår från dina fötters behov där vi tillsammans kan går igenom vad som behöver åtgärdas. Därefter ett fotbad. Jag behandlar fötterna del för del. Här får du hjälp att att ta bort liktornar, förhårdnader, hälsprickor med mera. Diverse behandlingar kan inledas; bland annat vårt- , nagelsvamp och nageltrångsbehandling. Vid omfattande behov kan fler behandlingar behövas, alternativt att du bokar Fotvård Plus. Du får tips och råd hur du vidare kan ta hand om dina fötter. Behandlingen avslutas med med en massage.

Ta gärna med dig rena strumpor.

Fotvård & Hälsa

Ulrika Berlstedt i Huskvarna & Jönköping

Jag har två specialiteter, fotvård och laser; två behandlingar som går hand i hand med varandra och som ser till att din kropp håller sig i form och i balans.

Både medicinska och etiska riktlinjer efterföljs. Jag är medlem i Sveriges fotterapeuter.

Utöver särskilda studier i medicinsk fotvård är jag utbildad distriktssköterska, jag har alltså en lång erfarenhet av hälsa och vad som krävs för att se om den på bästa vis.

Vårt välbefinnande börjar med ett par sköna fötter och meningen är att du ska känna välbehag efter ett besök hos mig; fotmässigt som själsligt.

Ulrika Berlstedt

Medicinsk fotterapeut
Medlem i Sveriges Fotterapeuter

Hitta hit

Du hittar oss i de gemytliga stockmakarstugorna i centrala Huskvarna.

N
Boka direkt

Klicka här för att Boka Direkt

E-post
Välkommen
Stockmakaregatan 3b
561 31 Huskvarna

Vägbeskrivning i Google Maps